Naturel Birinci Zeytinyağı
Hasat zamanı olgunlaşan zeytinler yere değmeden toplanır, aynı gün içinde delikli kasalarla bekletilmeden sıkım için fabrikaya götürülür. Zeytinyağlarımız ideal sıcaklıkta bütün yararlı bileşen ve vitaminlerin korunması için soğuk sıkım (cold press) yöntemiyle üretilir.
Çelik krom tanklarda uygun iklimlendirme koşullarına göre (18-23°C) saklanır.
Özellikleri:
Oleik asit oranı en fazla %1,5 olup, asit oranı gereği daha kıvamlı ve yoğun bir lezzete sahiptir.
Kullanım alanı:
Daha çok kızartmalarda ve sıcak yemeklerde kullanıma uygundur.
Saklama koşulları:
Dolum tarihinden itibaren 24 ay içinde tüketilmesi önerilir.
Karanlık ve serin bir ortamda (14-15°C) saklayın.
Asit oranının artmaması ve zeytinyağının bozulmaması için hava ile temasından kaçının.
Zeytinyağı kokuyu çok hızlı içine çeker; kalitesini korumak için yakınında kimyasal madde, sabun vb. bulunmamasına özen gösterin